top of page
Hoitojakson varaaminen: FAQ

Hoitojakson varaaminen

Voit varata hoitojakson joko soittamalla tai laittamalla viestiä sähköpostilla, tekstiviestillä, Whatsappin tai messengerin kautta. Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan puhelimeen heti, mutta aina se ei onnistu, jos olemme esimerkiksi juuri sillä hetkellä lääkitsemässä kissaa tai keskustelemme asiakkaan kanssa. Yritä silloin ottaa meihin yhteyttä hieman myöhemmin tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Sähköposti- ym. yhteydenottoihin vastaamme niin pian kuin pystymme.

Tuonti- ja hakuajat sekä aukioloaikamme

Kissojen tuonti- ja noutoajat sovitaan hoitojaksoa varatessa. Varsinaisia aukioloaikoja meillä ei ole, pyrimme joustamaan omistajien toiveiden mukaan.

Mikäli sovitut tuonti- tai hakuajat muuttuvat, toivomme teidän ottavan yhteyttä mahdollisimman pian. Otattehan huomioon tämän, jotta hoitolan toiminta ja asiakasliikenne olisi sujuvaa ja toimivaa. Etenkin nyt Covid-19 (korona) pandemian aikana pyrimme porrastamaan asiakasliikenteen niin, että hoitolassa on mahdollisimman vähän ihmisiä yhtäaikaisesti.

Hoitolaamme saa mielellään käydä tutustumassa etukäteen. Soitathan kuitenkin ensin sopiaksesi tutustumiskäyntiajan. Haluamme välttää jatkuvaa asiakasliikennettä ja taata kissahoitolaisillemme rauhallisen ja viihtyisän hoitoympäristön.

Jokaisesta hoitokissasta kirjoitetaan hoitosopimus

Jokaisesta kissa-asiakkaasta täytetään hoitosopimus kun kissa tulee ensimmäistä kertaa hoitoon. Hoitosopimukseen kirjataan omistajan yhteystiedot sekä olennaisia tietoja kissasta. Hoitosopimus sisältää myös sopimusehdot, joissa määritellään mm. hoitolan vastuu. Varaathan kissaa tuodessasi sen verran aikaa, että ehdimme jutustella hetken ja täyttää hoitosopimuksen. Hoitosopimukset kirjataan hoitolan tiedostoihin, jonka lisäksi niistä tulostetaan paperiset versiot sekä kissan omistajalle että hoitolalle. Hoitosopimuksia päivitämme  hoitolan tiedostoihin myöhemmin mikäli siihen on tarvetta eli jokin tieto kissan tai omistajan kohdalla muuttuu (kissan lääkitys tai ruokinta muuttuu, omistajan yhteystiedot muuttuvat jne.). Muista ottaa kissan/kissojen rokotuskortti mukaan.

bottom of page