top of page

COVID19 (korona)- tiedote 

Päivitetty 29.12.2022

Koronapandemian alettua maaliskuussa 2020 nostimme hoitolassamme jo aiemminkin korkealla tasolla olleita siivous- ja desinfiointitoimiamme vieläkin tehostetummiksi.

 

Alusta asti olemme suhtautuneet tautiin sen vaatimalla vakavuudella, olematta kuitenkaan hysteerisiä. 

Henkilökuntamme on rokotettu ohjeiden mukaisesti, asiakaskohtaamisissa olemme käyttäneet maskia (FFP2), olemme huolehtineet käsihygieniasta sekä tilojen desinfioinnista ja tuulettamisesta sekä asiakasliikenteen porrastamisesta.

Tiedossamme ei ole yhtään tiloistamme lähtenyttä tartuntaketjua. 

Korona on tullut jäädäkseen eikä siltä varmaan enää kukaan pysty välttymään. Mekin sairastimme Markon kanssa marraskuussa 2022 ensimmäisen kerran koronan, onnistuttuamme välttelemään sitä lähes kolme vuotta. Tauti oli molemmilla onneksi lievä. Nykytiedon valossa koronaa ei enää pidetä samalla tavalla vaarallisena kuin pandemian alettua. Edelleen teemme kuitenkin kaikkemme, ettei tauti ainakaan meidän huolimattomuutemme takia leviä hoitolastamme. Jatkamme siis tehostettua siivousta ja desinfiointia.  Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja ohjeistuksia ja reagoimme niihin tilanteen vaatimalla tavalla. Päivitämme tätä tiedotetta tarpeen mukaan.

 

Asiakkaiden sisäänkäynnin luona on ns. koronapiste, josta löytyy asiakkaille mm. käsidesiä ja kasvomaskeja. 

Tulethan meille vain terveenä! Näin suojaat meitä, jotta pystymme tekemään työtämme täysipainoisesti, palvelemaan asiakkaita sekä huolehtimaan niistä meidän tärkeimmistä asiakkaistamme, hoitokissoista <3

image1.jpeg
image2.jpeg
bottom of page