COVID19 (korona)- tiedote 

Päivitetty 10.4.2022

Koronapandemian alettua maaliskuussa 2020 nostimme hoitolassamme jo aiemminkin korkealla tasolla olleita siivous- ja desinfiointitoimiamme vieläkin tehostetummiksi.

Alusta asti olemme suhtautuneet tautiin sen vaatimalla vakavuudella, olematta kuitenkaan hysteerisiä. 

Henkilökuntamme on rokotettu ohjeiden mukaisesti, asiakaskohtaamisissa olemme käyttäneet maskia (FFP2), olemme huolehtineet käsihygieniasta sekä tilojen desinfioinnista ja tuulettamisesta sekä asiakasliikenteen porrastamisesta.

Tiedossamme ei ole yhtään tiloistamme lähtenyttä tartuntaketjua emmekä myöskään itse ole (toistaiseksi ainakaan) sairastuneet.

Korona on tullut jäädäkseen eikä siltä varmaan enää kukaan pysty välttymään. Edelleen teemme kaikkemme ettei tauti ainakaan meidän huolimattomuutemme takia leviä hoitolastamme. Jatkamme siis tehostettua siivousta ja desinfiointia.  Seuraamme viranomaisten tiedotteita ja ohjeistuksia (mm. maskisuosituksia) sekä pandemian kehitystä ja reagoimme niihin tilanteen vaatimalla tavalla. Päivitämme tätä tiedotetta tarpeen mukaan.

Asiakkaiden sisäänkäynnin luona on ns. koronapiste, josta löytyy asiakkaille mm. käsidesiä ja kasvomaskeja. 

Tulethan meille vain terveenä! Näin suojaat meitä, jotta pystymme tekemään työtämme täysipainoisesti, palvelemaan asiakkaita sekä huolehtimaan niistä meidän tärkeimmistä asiakkaistamme, hoitokissoista 

image1.jpeg
image2.jpeg